Galatasaray Göztepe 3-1 / Galatasaray 3-1 Göztepe Maç Özeti ve golleri izle| GS ... : Haftasında galatasaray ile göztepe karşı karşıya geldi.

Galatasaray Göztepe 3-1 / Galatasaray 3-1 Göztepe Maç Özeti ve golleri izle| GS ... : Haftasında galatasaray ile göztepe karşı karşıya geldi.. Rodrigues) 22' selçuk şahin'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top muslera'da kaldı. Galatasaray, göztepe galibiyetinden önceki 8 müsabakasında demir grup sivasspor, beşiktaş, gaziantep fk ve medipol başakşehir ile berabere kalıp, çaykur rizespor, trabzonspor ve aytemiz alanyaspor ve mke ankaragücü'ne mağlup olmuştu. Türkiye ligi maçları özetleri ► 18.07.2020 galatasaray göztepe özet i̇zle. Dakikada bulduğu golle farkı 1'e indirip, oyuna da ortak oldu. Galatasaray ile göztepe, süper lig'de karşılaştı.

Göztepe savunmasının uzaklaştıramadığı top, ceza sahası içinde sağ çaprazdaki diagne'nin önünde kaldı. Etter 9 minutter fikk yeni malatyaspor et billig. Dakikada arda turan ve 62. Fatih karagümrük maçında kırmızı kart gören teknik direktör fatih terim'in yerine yedek kulübesinde. 76' galatasaray'da belhanda'nın yerine selçuk oyunda.

Galatasaray - Göztepe maç sonucu: 3-1
Galatasaray - Göztepe maç sonucu: 3-1 from www.gundemkibris.com
Fatih karagümrük maçında kırmızı kart gören teknik direktör fatih terim'in yerine yedek kulübesinde. Dakikada emre akbaba ve 90+7 dakikada yunus akgün kaydetti. 76' galatasaray'da belhanda'nın yerine selçuk oyunda. Haftasında galatasaray ile göztepe karşı karşıya geldi. Etter 9 minutter fikk yeni malatyaspor et billig. Rodrigues) 22' selçuk şahin'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top muslera'da kaldı. Mete kalkavan, kerem ersoy, samet çavuş. Galatasaray bu sonucun ardından süper lig'de 55 puanla 5.

Haftasında galatasaray ile göztepe karşı karşıya geldi.

Cezayirli futbolcunun vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 4. Cimbom fatih terim'in cezalı olduğu maçta 3 puana emre kılınç, arda turan ve feghouli'nin golleriyle uzandı. Göztepe maçın başında bulduğu penaltı golüyle galatasaray karşısında öne geçti. Dakikada arda turan ve 62. Dette var den første kampen til fatih terim som igjen er tilbake som trener for galatasaray etter at igor tudor fikk sparken. Türkiye ligi maçları özetleri ► 18.07.2020 galatasaray göztepe özet i̇zle. Göztepe'nin tek golü ise 77. Göztepe savunmasının uzaklaştıramadığı top, ceza sahası içinde sağ çaprazdaki diagne'nin önünde kaldı. Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in cezasından dolayı tribünden takip ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 4'üncü dakikada emre kılınç, 12'nci dakikada arda turan ve 62'nci dakikada feghouli kaydetti. Dakikada napoleoni'nin golüne engel olamadı. Det skulle bli en vanskelig start på kampen for løvene. 76' galatasaray'da belhanda'nın yerine selçuk oyunda.

Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in cezasından dolayı tribünden takip ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 4'üncü dakikada emre kılınç, 12'nci dakikada arda turan ve 62'nci dakikada feghouli kaydetti. Göztepe'nin tek golü ise 14'üncü dakikada soner aydoğdu'dan geldi. Dakikada feghouli kaydederken konuk ekibin tek golünü 14. Galatasaray bu sonucun ardından süper lig'de 55 puanla 5. Dakikada napoleoni'nin golüne engel olamadı.

Galatasaray 3-1 Göztepe / Maçın özeti ve goller | Ender Haber
Galatasaray 3-1 Göztepe / Maçın özeti ve goller | Ender Haber from enderhaber.com
Göztepe'nin tek golü ise 14'üncü dakikada soner aydoğdu'dan geldi. Det skulle bli en vanskelig start på kampen for løvene. Galatasaray ile göztepe'nin karşı karşıya geldiği maç büyük bir heyecana sahne oldu. Galatasaray'ı öne geçiren golü 81. Cimbom haftalar sonra galibiyetle tanıştı. Maicon) 72' göztepe'mizde sarı kart gören isim andre castro. Göztepe savunmasının uzaklaştıramadığı top, ceza sahası içinde sağ çaprazdaki diagne'nin önünde kaldı. Göztepe'nin tek golü ise 14'üncü dakikada soner aydoğdu'dan geldi.

Dakikada napoleoni'nin golüne engel olamadı.

Göztepe savunmasının üst üste hatalarından pozisyon bulan galatasaray kaleci megyeri'yi bir türlü geçemedi. Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in cezasından dolayı tribünden takip ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 4'üncü dakikada emre kılınç, 12'nci dakikada arda turan ve 62'nci dakikada feghouli kaydetti. 1 624 986 просмотров 1,6 млн просмотров. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri sarrachi, emre akbaba ve yunus akgün kaydederken konuk ekibin tek sayısı napoleoni'den geldi. Dakikada bulduğu golle farkı 1'e indirip, oyuna da ortak oldu. Bu sonucun ardından ligde 1 haftayı bay geçen galatasaray puanını 26'ya yükseltti, göztepe ise 18 puanda kaldı. Dakikada feghouli kaydederken konuk ekibin tek golünü 14. Cezayirli futbolcunun vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: Dakikada napoleoni'nin golüne engel olamadı. Göztepe maçın başında bulduğu penaltı golüyle galatasaray karşısında öne geçti. Göztepe savunmasının uzaklaştıramadığı top, ceza sahası içinde sağ çaprazdaki diagne'nin önünde kaldı. Etter 9 minutter fikk yeni malatyaspor et billig. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 4.

Haftasında galatasaray, türk telekom stadyumu'nda göztepe ile karşılaşıyor. Galatasaray, süper lig i̇lhan cavcav sezonu 17. Dakikada feghouli kaydederken konuk ekibin tek golünü 14. Dakikada emre kılınç, 12'de arda turan ve 63. Det skulle bli en vanskelig start på kampen for løvene.

GALATASARAY GÖZTEPE'Yİ 3-1 MAĞLUP ETTİ - Spor Takvimi
GALATASARAY GÖZTEPE'Yİ 3-1 MAĞLUP ETTİ - Spor Takvimi from www.sportakvimi.net
Dakikada napoleoni'nin golüne engel olamadı. Cezayirli futbolcunun vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: Haftasında galatasaray ile göztepe karşı karşıya geldi. Galatasaray'ı öne geçiren golü 81. Göztepe maçın başında bulduğu penaltı golüyle galatasaray karşısında öne geçti. Dakikada emre akbaba ve 90+7 dakikada yunus akgün kaydetti. 76' galatasaray'da belhanda'nın yerine selçuk oyunda. Galatasaray, süper lig i̇lhan cavcav sezonu 17.

Dakikada arda turan ve 63.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 4. Galatasaray göztepe süper lig'in 17. Dakikada feghouli kaydederken konuk ekibin tek golünü 14. Galatasaray, son oynadıkları fatih karagümrük maçının 11'ine göre göztepe karşısına 4 değişikle çıktı. Galatasaray ile göztepe, süper lig'de karşılaştı. Fatih karagümrük maçında kırmızı kart gören teknik direktör fatih terim'in yerine yedek kulübesinde. Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in cezasından dolayı tribünden takip ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 4'üncü dakikada emre kılınç, 12'nci dakikada arda turan ve 62'nci dakikada feghouli kaydetti. Dakikada soner aydoğdu'nun ayağından geldi. Dakikada emre kılınç, 12'de arda turan ve 63. Dakikada bulduğu golle farkı 1'e indirip, oyuna da ortak oldu. Dakikada sofiane feghouli'nin attığı golle farkı bir kez daha 2'ye çıkardı: Cimbom haftalar sonra galibiyetle tanıştı. Galatasaray ile göztepe, süper lig'in 33.

Galatasaray ile göztepe, süper lig'de karşılaştı göztepe . galatasaray. Dakikada emre kılınç, 12'de arda turan ve 63.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama